Loading...
Activiteiten2023-03-03T15:44:01+01:00

Au Bout Du Chemin

Au Bout Du Chemin:
Activiteiten en ontspanning

Paardrijden, samen met uw paard op vakantie

Waar kun je samen met je eigen viervoeter op vakantie? Vakantiewoning Au Bout Du Chemin biedt u deze kans. Wij zelf zijn paardenliefhebbers en voor uw paarden zijn twee ruime boxen beschikbaar op ons eigen terrein. Het behoort tevens tot de moge lijkheden om gebruik te maken van de paddock en weidegang. Zo heeft u nu de kans om lange ritten te maken. Genieten van indrukwek- kende vergezichten, geheimzinnige holle wegen en eeuwenoude veldwegen volgen die de uitgestrekte plateaus doorkruisen. Galopperen over geurige bospaden, groene uitgesleten dalen oversteken, kabbelende beekjes doorwaden, de bloessem van de fruitbomen opsnuiven, het kan allemaal. Het Gulpdal, de Belgische Voerstreek, het Savelsbos of het Plateau van Margraten, stuk voor stuk unieke landschappen die binnen het bereik liggen van een dagtocht te paard vanaf Vakantiewoning Au Bout du Chemin. Voor uitgebreide mogelijkheden en routes informeren wij u graag.

Wandelen

De Horstergrub, Gulpdal, de Belgische Voerstreek, het Savelsbos of het Plateau van Margraten met hun typische biotopen, fauna en flora zijn in alle jaargetijden een ware beleving voor de natuurliefhebber. De omgeving van vakantiewoning Au Bout du Chemin nodigt eenvoudig uit tot wandelen. Bij Au Bout du Chemin gaat de verharde weg over in een voetpad waarmee u aansluiting krijgt op tal van bewegwijzerde wandelpaden die het Zuid-Limburgse landschap doorkruisen, niet alleen door veld en bossen maar ook door pittoreske dorpen en gehuchten. Ook het wandelnetwerk van de Voerstreek is heel goed bereikbaar vanuit Terhorst. Voor onze gasten zijn wandel- en fietskaarten ter beschikking. Tip: www.wandelgidszuidlimburg.com

Fietsen en Mountainbiken

Voor de recreatieve fietser is er het fietsknooppuntennetwerk dat uiteraard ook Banholt aandoet (knooppunt 82). Dit netwerk is tevens verbonden met het Belgische netwerk. Voor de meer getrainde sporters hebben we in de directe omgeving de alom bekende kuitenbijters van de wielerklassiekers in petto. Mountainbikers komen ook vollop aan hun trekken met 250 km aan bewegwijzerde routes in het Zuid-Limburgse Heuvelland met bovendien aansluiting op het Euregio netwerk. In het dorp is een fietsenverhuur bedrijf gevestigd Fiets Shop Heuvelland.

Boek en reserveer

wij helpen u graag verder 

RESERVEER HIER 

Au Bout Du Chemin
Au Bout Du Chemin, Terhorst Zuid Limburg
Au Bout Du Chemin
Au Bout Du Chemin Terhorst

Au Bout Du Chemin

B&B en vakantiewoning

Au Bout Du Chemin

Au Bout Du Chemin

B&B en vakantiewoning

Ga naar de bovenkant