Loading...
Arrangementen2023-02-08T12:26:46+01:00

Au Bout Du Chemin

Au Bout du Chemin:
Arrangementen

Arrangementen Au Bout du Chemin

Om het u gemakkelijk te maken hebben we een aantal arrangementen voor u samengesteld. Wilt u een extra nacht reserveren? Dat kan natuurlijk ook, voor 99,- 2p. prijs per nacht in onze charmante B&B. Heeft u vragen of wensen? Wij helpen u graag verder.

Wandelarrangement: Beleef het Heuvelland te voet

Vanaf 270,-
2 x overnachting, 2 personen, excl. toeristenbelasting. 

Inclusief:
2 x overnachting in B&B Au Bout Du Chemin
2 x ontbijt
2 x lunchpakket
2 x eigen beschreven wandelroutes, vanaf Au Bout Du Chemin. Lengte en landschap naar keuze.

Het stiltegebied en droogdal Terhorst / Banholt (Horstergrub), Gulpdal, de Belgische Voerstreek, het Savelsbos of het Plateau van Margraten met hun typische biotopen, fauna en flora zijn in alle jaargetijden een ware beleving voor de natuurliefhebber. De omgeving van Vakantiewoning Au Bout du Chemin nodigt uit tot wandelen. Bij Au Bout du Chemin gaat de verharde weg over in een voetpad waarmee u aansluiting krijgt op tal van bewegwijzerde wandelpaden die het Zuid-Limburgse landschap doorkruisen, niet alleen door velden en bossen maar ook door pittoreske dorpen en gehuchten. Ook het wandelnetwerk van de Voerstreek is heel goed bereikbaar vanuit Terhorst. Voor onze gasten zijn er gratis wandelkaarten van de omgeving verkrijgbaar. Tip: zie ook www.wandelgidszuidlimburg.com

Fietsarrangement: Recreatief toeren met E-bike of mountainbiken door bossen of velden

Vanaf 215,-
2 x overnachtingen, 2 p., exclusief toeristenbelasting.

Inclusief:
2 x overnachting in B&B Au Bout Du Chemin
2 x ontbijt
1 x Fietskaart
2 x verkoelend pilsje of glas wijn

Wij zorgen ervoor dat een elektrische fiets of mountainbike bij aankomst voor u gereedstaat. Voor de reservering van uw fiets gelieve in contact te treden met Fiets Shop Heuvelland.

Voor de recreatieve fietser is er het fietsknooppuntennetwerk dat uiteraard ook Banholt aandoet (knooppunt 82). Dit netwerk is tevens verbonden met het Belgische netwerk. Mountainbikers komen ook vollop aan hun trekken met 250 km aan bewegwijzerde routes in het Zuid-Limburgse Heuvelland met bovendien aansluiting op het Euregio netwerk. In het dorp is een fietsenverhuur bedrijf gevestigd. Indien u pech krijgt onderweg, wordt uw fiets weer in gereedheid gebracht door het betreffende fietsverhuur bedrijf.

Uw fiets kunt u achter slot plaatsen in de fietsenstalling.  

Voor een verkoelend pilsje of wijntje wordt natuurlijk ook gezorgd. 

Boek en reserveer

wij helpen u graag verder 

RESERVEER HIER 

Au Bout Du Chemin
Au Bout Du Chemin, Terhorst Zuid Limburg
Au Bout Du Chemin
Au Bout Du Chemin Terhorst

Au Bout Du Chemin

B&B en vakantiewoning

Au Bout Du Chemin
Ga naar de bovenkant